Exact ProAcc

Koppelen met Exact ProAcc

Exact ProAcc Corporate ondersteunt UBL. We verwijzen je hiervoor graag door naar de Exact partner: Integreat (marktleider in ProAcc configuratie) die een 3d party-koppeling hebben voorzien met Billit.

We vroegen aan Integreat Managing Partner Stefaan Missiaen welke versies van Exact ProAcc compatibel is met UBL en waarom:

We hebben een module (Integreat Digitale brievenbus) die als tussenschakel dient om digitale facturen in ProAcc Corporate te kunnen inlezen.  Deze maakt gebruik van de MS SQL Server database van ProAcc Corporate en is bijgevolg niet compatibel met de andere ProAcc versie: ProAcc Studio. Deze laatste maakt gebruik van een native Omnis database die we niet rechtstreeks kunnen aanspreken.

De module Digitale brievenbus is een onderdeel van onze volledige oplossing Integreat Business Software die bestaat uit een Financiële-, aankoop- en verkoopcomponent. Doelgroepen voor deze oplossing zijn educatieve sector, leden/beroepsorganisaties, (autonome) lokale besturen. (https://www.integreat.be/voor-wie/).  In de eerstvolgende release (eind april 2020)  is een access point naar Peppol voorzien via de API van  BillIT. 

 

Aarzel net om contact op te nemen met 

Integreat
Potegemstraat 17bus 5 B-8790 Waregem
Email : stefaan@integreat.be
website : www.integreat.be
Tel : +32 (0)56 61.78.97
Mobile : +32 (0)475 82.75.93
Fax: +32 (0)56 61.78.98
Email Helpdesk Integreat : helpdesk@integreat.be

https://www.exact.com/benl/software/over-exact/referenties/item/integreat-nv-fr/?category_id=53