Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Een lijst met producten toevoegen

Hoe voeg ik een lijst met producten toe in Billit?

Om een lijst met producten toe te voegen klik je in het menu ‘Producten’ eerst op ‘Exporteren’. Hierop zal een Excel-bestand op je computer gedownload worden. Vul de lijst in (of knip en plak de gegevens uit een ander document) en importeer de lijst vervolgens terug in Billit door op ‘Importeren’ te klikken en het ingevulde bestand op je computer te selecteren.

Productenlijst importeren