Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Hoe maak ik een bestelbon?

Inkomsten > Bestelbonnen > Toevoegen

Bestelbonnen kan je heel eenvoudig aanmaken in Billit.

1. Open het menu Inkomsten

2. Selecteer de pagina Bestelbonnen

3. klik op de knop Toevoegen

Offertes samenvoegen in één bestelbon

Je kan ook een bestelbon aanmaken op basis van één of meerdere offertes. Je opent de lijst met offertes, selecteert één of meerdere offertes die opgenomen moeten worden in de bestelbon en klikt op de knop Bestelbon maken.

Bestelbonnen samenvoegen in één afleverbon

Het is mogelijk om van één of meerdere bestelbonnen een afleverbon te maken. Je opent de lijst met bestelbonnen, selecteert één of meerdere bestelbonnen die opgenomen moeten worden in de factuur en klikt op de knop Leveringsbon maken.

Bestelbonnen samenvoegen in één factuur

Het is mogelijk om van één of meerdere bestelbonnen een factuur te maken. Je opent de lijst met bestelbonnen, selecteert één of meerdere bestelbonnen die opgenomen moeten worden in de factuur en klikt op de knop Factuur maken.

Slimme statussen

Billit is een intelligente, virtuele assistent. Op basis van de acties die genomen zijn op een bestelbon veranderen de statussen van de beschikbare bestelbonnen.

Status Ontwerp : De bestelbon is nog in opmaak en is nog niet finaal

Status Te verzenden: De bestelbon is finaal, maar nog niet verzonden naar de klant

Status Te factureren: De bestelbon is finaal, maar er is nog geen factuur aangemaakt voor deze bestelbon.

Status Leveringsnota gemaakt: De bestelbon is finaal, de inhoud van de bestelbon is afgeleverd aan de klant en er is een leveringsnota aangemaakt voor deze bon.

Status Gefactureerd : Er is een factuur opgemaakt voor deze bestelbon.

Status Geannuleerd: De bestelbon is geannuleerd, geen actie meer nodig.

Status Vervallen: De bestelbon is vervallen en vraagt dringend actie.