Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Hoe voeg ik een dossierbeheerder toe aan mijn kantoor?

Geen probleem en geen extra kosten!

Als gekoppeld boekhoudkantoor ontving u al een gratis admin account. Hiermee kan u 24/7 inzicht krijgen in de dossiers van uw klanten en kan u vele instellingen van uw gekoppelde dossiers beheren.

1. Open uw boekhouder admin account
  2. Klik op de TAB linksboven met de naam van uw kantoor.
  3. Klik op de link Toon alle gebruikers
  4. Voorzie het juiste e-mail adres van de dossierbeheerder die u toegang wenst te geven (u mag de rechten negeren)
  5. Er wordt een uitnodiging via e-mail verzonden naar dit e-mail adres, de gebruiker kan het wachtwoord aanpassen via wachtwoord herstellen.
Proficiat! U heeft een nieuwe dossierbeheerder toegang gegeven.