Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Lay-out

Hoe voeg ik een logo toe aan mijn factuur?

Om een logo aan je factuur toe te voegen moet je eerst een bestand opladen via het menu ‘Instellingen’. Klik op de knop ‘Bladeren...’ bij het item ‘Logo’ in het kader ‘Algemeen’ en kies een bestand vanaf je computer. Toegelaten bestandstypes zijn: .png, .jpg, .jpeg en .tif.

Logo toevoegen aan factuur