Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Meerdere e-mailadressen toevoegen aan een klantenfiche

Verschillende e-mailadressen gebruiken per document

In de klantenfiche kun je meerdere e-mailadressen invullen per klant. Navigeer hiervoor naar het menu ‘Klanten’ en klik op de naam van een bestaande klant of maak een nieuwe klant aan met de knop ‘Toevoegen’. Hierop opent zich de klantenfiche. In het veld e-mail kun je de e-mailadressen van je klant invoeren. Zorg ervoor dat er steeds slechts één e-mailadres per lijn staat. Klik daarna onderaan op ‘Opslaan’.

Meerdere e-mailadressen toevoegen aan een klantenfiche

Eenmaal je meerdere e-mailadressen hebt opgeslaan in een klantenfiche verschijnt bovenaan rechts een nieuw tabblad ‘E-mail’. Klik op het tabblad om de verschillende e-mailadressen toe te wijzen aan documenten.

Meerdere e-mailadressen toevoegen aan een klantenfiche

Meerdere e-mailadressen toevoegen aan een klantenfiche

Op dit scherm kun je aanduiden welk document naar welk e-mailadres verstuurd mag worden. Klik nadien onderaan op ‘Opslaan’.