Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Nieuwe gebruiker aanmaken

Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan in Billit?

Wil je dat meerdere mensen in je onderneming in Billit aan de slag kunnen, dan kan je ook meerdere gebruikers aanmaken. Voor elke extra Billit-gebruiker betaal je €5 per maand. Je kan een nieuwe gebruiker aanmaken door in het menu ‘Instellingen’ op het tabblad ‘Gebruikers’ te klikken. Klik onder de naam van de eerste gebruiker op ‘Toevoegen’.

Daarna kun je rechten toekennen aan de gebruiker die je hebt toegevoegd. Vink je geen enkele checkbox aan, dan krijgt de gebruiker alle rechten.

Om een bestaande gebruiker te deactiveren verwijder je gewoon het vinkje bij ‘Geactiveerd’ en klik je op ‘Opslaan’.