Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Systeemvereisten

Wat heb ik nodig om met Billit aan de slag te kunnen?

Billit is geen software in de klassieke zin van het woord maar wordt omschreven als SaaS (Software as a service). Hierdoor hoef je om Billit te kunnen gebruiken geen software te downloaden en heb je enkel een computer met een internetverbinding, een browser en een scanner of een smartphone met de Billit-app nodig.

Ondersteunde browsers zijn (zorg ervoor dat cookies zijn toegelaten en JavaScript is geactiveerd):

- Google Chrome
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
- Safari

Bij een scanner let je best op de volgende elementen:

- Mogelijkheid tot kleurherkenning
- Nauwkeurigheid: 300 DPI
- De aanwezigheid van een automatische doorvoer is aangeraden

In de plaats van met een scanner kun je documenten ook scannen met de Billit-app op een smartphone.