Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Wegens een foutieve configuratie werd de export naar Exact Online geannuleerd

Er zijn geen standaard betalingsvoorwaarden gedefinieerd.

Billit stuurt automatisch meldingen wanneer een synchronisatie tussen Billit en Exact Online om een onvoorziene reden niet langer normaal kan werken. De oorzaak is vaak dat er geen standaard instellingen beschikbaar zijn of dat iemand deze gewijzigd heeft. Gebruikers krijgen dan onderstaande melding:
Wegens een foutieve configuratie werd de export naar Exact Online geannuleerd. Gelieve dit in te stellen in Exact Online onder Stamgegevens / Instellingen / Administratie / Algemeen / Betalingsvoorwaarde Aankoop & Verkoop

1. Open het menu linksboven door op uw bedrijfsnaam te klikken

stamgegevens

2. Vervolgens klik je in de category Instellingen op de link Administratie

3. Specifieer de gewenste standaard betalingsvoorwaarden

betalingsvoorwaarden4. Opslaan

5. Exporteer opnieuw naar Exact Online