Koppel Billit met Impressto, een uitgebreide Opencart Winkel voor iedereen

Integraties:

Koppel Billit met Impressto, een uitgebreide OpenCart-winkel voor iedereen

Integraties:

Koppel Billit met Impressto, een uitgebreide OpenCart-winkel voor iedereen

Dankzij deze koppeling verbind je jouw Impressto-webwinkel met Billit. De koppeling zorgt er niet alleen voor dat alle facturen uit uw e-commerce automatisch in Billit terechtkomen, maar synchroniseert ook klantgegevens, producten, prijzen, betalingsgegevens en stockgegevens tussen beide systemen.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Impressto is een Belgische webwinkelservice van het softwarebedrijf Nubes. Ze helpen jou en je onderneming om het juiste e-commerce traject te implementeren. Aan de hand van een uitgewerkt stappenplan proberen ze de doelstellingen van je e-commerce te behalen en een succesvolle webwinkel op te zetten. Dankzij meer dan 15 jaar expertise in e-commerce zijn ze de ideale partner om een succesvolle en duurzame webwinkel te implementeren. Op hun website vind je meer info over de verschillende formules waarmee je aan de slag kan.

Meer over Impressto

Dankzij deze koppeling verbind je jouw Impressto-webwinkel met Billit. De koppeling zorgt er niet alleen voor dat alle facturen uit je e-commerce automatisch in Billit terechtkomen, maar synchroniseert ook klantgegevens, producten, prijzen, betalings- en stockgegevens tussen beide systemen.

De koppeling wordt opgezet vanuit Impressto. Neem contact op met Impressto via 0495 26 27 81 om de koppeling in je webwinkel te activeren of voor een vrijblijvend gesprek om uw e-commerce via Impressta op te zetten.

De verschillende formules om een Impressto-webwinkel op te zetten vind je op hun website.

Eenmaal actief zullen facturen en klant-, product-, betalings- en stockgegevens automatisch gesynchroniseerd worden tussen beide systemen.

Het team van Impressto begeleidt je in de wereld van e-commerce en verstrekt je het nodige advies bij het opzetten en implementeren van een succesvolle webwinkel. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in de e-commerce zijn ze de ideale partner om van je webshop een meerwaarde te maken voor je bedrijf. Aan de hand van een analyse van je specifieke marktpositie stellen ze je e-commerce-platform perfect af op de noden van je onderneming. De verschillende formules om een Impressto-webwinkel op te zetten vind je op hun website.