Koppel Billit met je Lightspeed eCom-webwinkel

Integraties:

Koppel Billit met Lightspeed POS Retail & Restaurant
(via webwinkelfacturen.nl)

Integraties:

Koppel Billit met Lightspeed POS Retail & Restaurant
(via webwinkelfacturen.nl)

Deze koppeling van webwinkelfacturen.nl zorgt ervoor dat bonnen uit je Lightspeed-kassasysteem als digitale facturen geïmporteerd worden in Billit zodat je ze eenvoudig kunt delen met de boekhouding. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Je kunt de koppeling 30 dagen gratis proberen, daarna kies je een tarief op basis van het aantal facturen dat je verstuurt. Je vindt de verschillende tarieven op de prijzen-pagina van webwinkelfacturen.nl.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Lightspeed POS Retail & Lightspeed POS Restaurant (K- en L-serie) zijn softwarepaketten voor kassa's. Meer info vind je op hun website.

Webwinkelfacturen.nl is marktleider in het koppelen van webwinkels en kassasystemen aan facturatie- en boekhoudsystemen. Met goede contacten met zowel webwinkel-, kassasysteem- als facturatie-/boekhoudsysteemleveranciers is webwinkelfacturen.nl altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Gecombineerd met 15 jaar ervaring leveren ze hun en onze klanten geweldige support. Meer info vind je op hun website.

De koppeling van webwinkelfacturen.nl zorgt ervoor dat bonnen uit je Lightspeed-kassasysteem als digitale facturen geïmporteerd worden in Billit zodat je ze eenvoudig kunt delen met de boekhouding. De koppeling zet 1 keer per dag de bonnen door naar Billit. Je kan er voor kiezen om de volledige dagomzet door te zetten op één factuur, een factuur per bon te laten aanmaken, of voor een hybride vorm op basis van betaalmethode.

De koppeling werkt zowel met Lightspeed POS Retail als met Lightspeed POS Restaurant (K- en L-serie).

Je kunt de koppeling de eerste 30 dagen gratis proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid om te verlengen en te betalen. Meer info over de tarieven van webwinkelfacturen.nl vind je op hun prijzen-pagina.

Het installeren van de koppeling begint met het aanmelden voor een proefperiode, via de koppelingen-pagina van Webwinkelfacturen.nl. Na aanmelding, ontvang je een e-mail met daarin een installatie-url en inloggegevens. Met deze installatie-url, start je de installatie van de koppeling. Een uitgebreide handleiding voor de installatie vind je op deze pagina van Webwinkelfacturen.nl

Je kunt de koppeling de eerste 30 dagen gratis proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid om te verlengen en te betalen. Meer info over de tarieven van webwinkelfacturen.nl vind je op hun prijzen-pagina.

Wanneer je er voor kiest om je dagomzet door te zetten worden telkens in de vroege ochtend de bonnen van de voorgaande dag opgehaald. In de loop van de ochtend wordt hiervoor een factuur aangemaakt in Billit. In het geval van individueel doorzetten worden ieder uur de bonnen opgehaald uit de kassa en doorgezet. Bij de hybride optie worden de individuele bonnen dus per uur doorgezet en de dagomzet in de ochtend.

Bij het doorzetten van de dagomzet maakt de koppeling een Billit-factuur aan voor een default klant in Billit. Als bonnen individueel worden doorgezet worden de klantengegevens zoals naam, e-mailadres, adres, woonplaats en indien mogelijk het BTW-nummer doorgezet. De koppeling controleert eerst of de klant al aanwezig is in Billit. Zoniet dan maakt de koppeling de klant aan in Billit. Matching van klanten tussen Lightspeed POS Restaurant en Billit vindt plaats op basis van e-mailadres. Is er geen klant bij de bon aanwezig - de zogenaamde anonieme kassaverkopen - dan wordt er op een vaste klantnaam in Billit geboekt. Deze vaste klantnaam kun je doorgeven aan Webwinkelfacturen.nl via e-mail. Bij de keuze voor hybride verwacht de koppeling altijd klantgegevens bij de bon en is boeken op een default klant niet mogelijk.

Andere info en instellingen omtrent de koppeling vind je steeds terug via het dashboard (waarvoor je de link krijgt bij het aanvragen van de koppeling). Toch nog een vraag? Kijk dan ook even op de Webwinkelfacturen.nl-FAQ-pagina over Lightspeed of neem contact op met hun supportafdeling via e-mail.