Nog efficiënter werken dankzij de koppeling tussen Billit en Trivion

Integraties:

Met één klik onbetaalde facturen invorderen

Integraties:

Met één klik onbetaalde facturen invorderen

Koppel Billit met Trivion en vorder onbetaalde facturen in één muisklik. Binnen de 24 uur kan je al een gratis incassodossier laten opstarten. Zo hoef jij geen tijd en energie meer te spenderen aan slechte betalers.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Trivion is een incassobureau dat met duidelijke taal, een respectvolle benadering en een kostenbesparende aanpak voor alle partijen jouw facturen sneller betaald krijgt, zonder de relatie met je klant te verzuren. Deze minnelijke invorderingsprocedure kost jou doorgaans helemaal niets. De wettelijke interesten die je klant bovenop de hoofdsom betaalt, volstaan om het werk van Trivion te vergoeden.

Slaagt Trivion niet in de minnelijke invordering, dan betaal jij geen kosten én behoud je de keuze om alsnog een juridische invorderingsprocedure op te starten.

Meer over Trivion

Billit is een online facturatieplatform. Je kan er eenvoudig offertes, bonnen, offertes, creditnota’s en facturen mee aanmaken en versturen via post, e-mail of Peppol. Aan de uitgavenkant kun je er bonnetjes en facturen mee digitaliseren via mail of smartphone. De koppeling met de bank zorgt ervoor dat je allerlei tijdrovende processen kunt automatiseren en je ten allen tijde over een financieel overzicht van je bedrijf beschikt. Op het einde van het kwartaal deel je je volledige administratie moeiteloos met je boekhouder via de koppelingen met meer dan dertig boekhoudsoftwarepakketten.

Meer over Billit

Met deze koppeling verschijnen al je vervallen verkoopfacturen uit Billit automatisch in het Trivion-platform. Handig, want daardoor start je al in enkele seconden nieuwe invorderingsdossiers op. Binnen de 24 uur wordt ook de eerste ingebrekestelling naar de klant verstuurd.

Als je nog geen klant bent bij Trivion, maak je eerst een nieuwe gebruiker aan. Bekijk hiervoor de video of volg onderstaande stappen:

 

Stap 1: Surf naar de Trivion-loginpagina en klik op REGISTREREN.

Stap 2: Vul je bedrijfsgegevens en bankrekeningnummer (in IBAN-formaat) aan. Upload ook je verkoopsvoorwaarden. Je kan ook je account extra beveiligen door eenmalig tweefactorauthenticatie in te stellen.

Stap 3: Selecteer Billit in de lijst van externe connectoren.

Stap 4: Je ontvangt na enkele minuten een mail met je logingegevens, en een met te lezen en ondertekenen documenten. Pas nadat Trivion je gegevens en opdrachtbrief heeft ontvangen en goedgekeurd, wordt je account geactiveerd.

Nadat je account is geactiveerd, kan je inloggen op het Trivion-platform om Billit te koppelen. Bekijk daarvoor onderstaande video of volg de stappen:

 

Stap 1: Surf naar de Trivion-loginpagina en klik op REGISTREREN.

Stap 1: Klik op INSTELLINGEN in het linkermenu.

Stap 2: Selecteer BILLIT in de lijst van externe connectoren.

Stap 3: Klik in het linkermenu op CONNECTORS en vervolgens op verbinden.

Stap 4: Je krijgt nu het aanmeldscherm van Billit te zien. Vul je loginggegevens in en bevestig met de knop CONNECT.

Stap 5: Je Billit-facturen verschijnen vanaf nu automatisch in het Trivion-platform.

Bekijk de video of volg onderstaande stappen:

 

Stap 1Meld je aan bij Trivion.

Stap 2Selecteer CONNECTORS in de linkerkolom.

Stap 3: Gebruik eventueel de zoekfunctie bovenaan om enkel vervallen facturen uit een bepaalde periode weer te geven.

Stap 4:Selecteer de openstaande facturen waarvoor je een invordering wil opstarten en klik vervolgens op DOSSIER(S) AANMAKEN.

Stap 5: Trivion maakt automatisch unieke dossiernummers aan en toont ook de toestandscode in je overzichtslijst.

Stap 6: Benieuwd naar de status van een bepaald dossier? Klik door op het blauwe dossiernummer om alle details, genomen acties en gerelateerde documenten te bekijken.