Koppel Billit met je Adobe Commerce Magento-webwinkel

Integraties:

Koppel Billit met je Adobe Commerce (Magento)-webwinkel
(via webwinkelfacturen.nl)

Integraties:

Koppel Billit met je Adobe Commerce (Magento)-webwinkel
(via webwinkelfacturen.nl)

Deze koppeling van webwinkel.nl zorgt ervoor dat bestellingen in je webwinkel automatisch worden omgezet in digitale facturen in Billit zodat je ze eenvoudig kunt delen met de boekhouding. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Je kunt de koppeling 30 dagen gratis proberen, daarna kies je een tarief op basis van het aantal facturen dat je verstuurt. Je vindt de verschillende tarieven op de prijzen-pagina van webwinkelfacturen.nl.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Adobe Commerce (vroeger Magento) is een softwarepakket waarmee je een webshop kunt beheren. Meer info vind je op hun website.

Webwinkelfacturen.nl is marktleider in het koppelen van webwinkels aan facturatie- en boekhoudsystemen. Met goede contacten met zowel webwinkel- als facturatie-/boekhoudsysteemleveranciers is webwinkelfacturen.nl altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Gecombineerd met 15 jaar ervaring leveren ze hun en onze klanten geweldige support. Meer info vind je op hun website.

Dankzij deze integratie worden facturen bestellingen in je webwinkel automatisch omgezet in digitale facturen in Billit zodat je ze eenvoudig kunt delen met de boekhouding. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding.

De installatie wordt uitgevoerd vanop een pagina van webwinkelfacturen.nl. Na het invullen van je gegevens via deze link ontvang je een handleiding en link voor het opzetten van de verbinding tussen Billit en je webwinkel. Je kunt de koppeling de eerste 30 dagen gratis proberen. Daarna wordt de koppeling niet automatisch betalend, maar ontvang je eerst een e-mail om een tariefplan te kiezen op basis van het aantal facturen dat je doorzet. Meer info over de tarieven van webwinkelfacturen.nl vind je op hun prijzen-pagina.

Eenmaal actief zet deze koppeling automatisch alle facturen uit je webshop om in digitale facturen in Billit. Om de koppeling stop te zetten stuur je een e-mail naar webcare@webwinkelfacturen.nl met de vermelding van de licentiesleutel. Meer info over de opties en instellingen vind je in de handleiding die je ontvangt bij het installeren van de koppeling. (Alle webwinkelfacturen.nl-handleidingen vind je ook steeds op deze pagina.)