Nog efficiënter werken dankzij de koppeling tussen Billit en Cashplannr

Integraties:

Automatiseer je cashflow dankzij de koppeling tussen Billit en Cashplannr

Integraties:

Automatiseer je cashflow dankzij de koppeling tussen Billit en Cashplannr

Koppel Billit met Cashplannr en verrijk je forecast met je openstaande facturen.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Cashplannr is een cashflow management-oplossing die jou als ondernemer helpt een betere grip te krijgen op je financiële toekomst. Zo hoef je niet langer beslissingen te nemen op buikgevoel, maar kan je eenvoudig vooraf de impact en haalbaarheid van elke beslissing simuleren. Het geeft je antwoord op 3 vragen:

1. Hoe doe ik het ten opzichte van de verwachtingen?

2. Wat kan ik financieel nog verwachten de komende maanden?

3. Simuleer "Wat als...?" scenario's (nieuwe medewerker? minder sterke groei? nieuw kantoor openen?, etc...)

Meer over Cashplannr

Billit is een online facturatieplatform. Je kan er eenvoudig offertes, bonnen, offertes, creditnota’s en facturen mee aanmaken en versturen via post, e-mail of Peppol. Aan de uitgavenkant kun je er bonnetjes en facturen mee digitaliseren via mail of smartphone. De koppeling met de bank zorgt ervoor dat je allerlei tijdrovende processen kunt automatiseren en je ten allen tijde over een financieel overzicht van je bedrijf beschikt. Op het einde van het kwartaal deel je je volledige administratie moeiteloos met je boekhouder via de koppelingen met meer dan dertig boekhoudsoftwarepakketten.

Meer over Billit

De AI van Cashplannr analyseert je boekhouding op basis van je banktransacties en maakt zo een voorspelling van de verwachte kosten in de komende jaren. Met de integratie tussen Billit en Cashplannr kan je je forecast verrijken met je openstaande facturen uit Billit.

Cashplannr

 

 

Cashplannr

Maak eenvoudig een gratis account aan bij Cashplannr en navigeer naar de integraties. Klik op het logo van Billit om de connectie te maken.

Wil je liever eerst een korte demo, boek dan rechtstreeks een meeting in de agenda van Cashplannr.

Zodra de integratie is geactiveerd, worden je openstaande facturen van Billit doorgestuurd naar Cashplannr en worden ze meegenomen in je forecast. Je hoeft hier verder niets voor te doen. De koppeling is gratis.