Koppel Billit met je CCV-webwinkel

Integraties:

Koppel Billit met je CCV-webwinkel of kassasysteem
(via webwinkelfacturen.nl of winkelboekhouding.nl)

Integraties:

Koppel Billit met je CCV-webwinkel of kassasysteem
(via webwinkelfacturen.nl of winkelboekhouding.nl)

De koppeling van webwinkel.nl zorgt ervoor dat bestellingen in je webwinkel automatisch worden omgezet in digitale facturen in Billit zodat je ze eenvoudig kunt delen met de boekhouding. Met de koppeling van winkelboekhouding.nl kan je dit doen vanuit je kassasysteem. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Je kunt de koppeling 30 dagen gratis proberen, daarna kies je een tarief op basis van het aantal facturen dat je verstuurt. Je vindt de verschillende tarieven op de prijzen-pagina van webwinkelfacturen.nl of die van winkelboekhouding.nl.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

CCV is een softwarepakket waarmee je een webshop kunt beheren. Meer info vind je op hun website.

Webwinkelfacturen.nl is marktleider in het koppelen van webwinkels aan facturatie- en boekhoudsystemen. Winkelboekhouding.nl doet hetzelfde voor kassasystemen. Dankzij goede contacten met kassasystemen-, webwinkel- en facturatie-/boekhoudsysteemleveranciers zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Gecombineerd met 15 jaar ervaring leveren ze hun en onze klanten geweldige support. Meer info vind je op webwinkelfacturen.nl en winkelboekhouding.nl.

Dankzij deze integratie worden facturen van je webwinkel of je kassasysteem automatisch omgezet in digitale facturen in Billit zodat je ze eenvoudig kunt delen met de boekhouding. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding.

De installatie wordt uitgevoerd vanuit de CCV Appstore (zoek naar Billit in de categorie 'boekhouden'). Na het activeren via de Appstore ontvang je een handleiding en link voor het opzetten van de verbinding tussen Billit en je webwinkel of kassasysteem. Je kunt de koppeling de eerste 30 dagen gratis proberen. Daarna wordt de koppeling niet automatisch betalend, maar ontvang je eerst een e-mail om een tariefplan te kiezen op basis van het aantal facturen dat je doorzet. Bekijk hier de tarieven van webwinkelfacturen.nl en winkelboekhouding.nl.

Eenmaal actief zet deze koppeling automatisch alle facturen uit je webshop of kassasysteem om in digitale facturen in Billit. Om de koppeling stop te zetten stuur je een e-mail naar webcare@webwinkelfacturen.nl met de vermelding van de licentiesleutel. Meer info over de opties en instellingen vind je in de handleiding die je ontvangt bij het installeren van de koppeling (Alle webwinkelfacturen.nl-handleidingen vind je ook steeds op deze pagina of die voor winkelboekhouding.nl).