Koppel met Outsmart en breid Billit uit met projectbeheer, tijdsregistratie en veel meer!

Integraties:

Koppel met OutSmart en breid Billit uit met projectbeheer, tijdsregistratie en veel meer!

Integraties:

Koppel met OutSmart en breid Billit uit met projectbeheer, tijdsregistratie en veel meer!

OutSmart is een laagdrempelige en betaalbare oplossing voor het managen van de buitendienst. Digitale werkbonnen vormen de basis, maar OutSmart – dat de binnen- en buitendienst van een bedrijf met elkaar verbindt - heeft meer te bieden: van digitaal plannen en offertes opmaken tot tijdregistratie en projectplanning.  Andere functies zijn o.a. automatiseringen, workflows en contract- en objectbeheer. Dankzij de koppeling met Billit wordt automatisch een factuur aangemaakt in Billit wanneer een te factureren project in Outsmart wordt afgerond, zo hoef je geen werkbonnen of andere gegevens uit OutSmart meer over te typen en bespaar je een pak tijd!

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Een laagdrempelige en betaalbare oplossing voor het managen van de buitendienst: dat is OutSmart in een notendop. Digitale werkbonnen vormen de basis, maar OutSmart – dat de binnen- en buitendienst van een bedrijf met elkaar verbindt - heeft meer te bieden: van digitaal plannen en offreren tot tijdregistratie en projectplanning. Andere functies zijn o.a. automatiseringen, workflows en contract- en objectbeheer. Het systeem – eenvoudig te gebruiken op smartphone of tablet - draait volledig in de cloud en kan heel simpel gekoppeld worden aan andere systemen, zoals bijvoorbeeld Billit. Kortom, alle informatie op één plek.

Met OutSmart werk je vele malen efficiënter op vele vlakken:

• Digitale werkbonnen: nooit meer kwijtgeraakte, onleesbare verfrommelde bonnetjes.

• Digitaal plannen: plan klussen eenvoudig voor meerdere monteurs tegelijk.

• Automatiseren van processen: verklein foutmarges door te werken met gestandaardiseerde processen.

 

Meer info over OutSmart

Dankzij de koppeling wordt bij het afsluiten van een project dat gefactureerd mag worden in OutSmart automatisch een factuur aangemaakt in Billit. Hierdoor hoef je geen werkbonnen of andere gegevens uit OutSmart meer over te typen en staat je factuur meteen na het afronden van een project klaar in Billit om te versturen.

Zolang je nog in de proefmaand van OutSmart zit kan je de koppeling gratis uitproberen. Via deze link kun je alvast een account aanmaken voor een gratis proefaccount. Daarna betaal je €10.- per maand om de beide systemen aan elkaar te blijven koppelen. Alle tariefformules van OutSmart vind je op deze pagina.

Het installeren van de koppeling gebeurt vanuit OutSmart. Log in met je OutSmart-account en volg onderstaande vier stappen:

• Klik op ‘Licentiemanager’ in de menubalk onder het kopje ‘Bedrijf’.

• Klik op de blauwe knop ‘Bestellen’ rechtsboven en rond het bestelproces af.

• Klik op ‘Externe koppeling’ in de menubalk onder het kopje ‘Bedrijf’. Hier kun je de Billit koppeling selecteren uit het menu.

• Klik hier op de blauwe knop ‘Open instellingen’ om de koppeling verder in te stellen.

Eenmaal geactiveerd zal de koppeling ervoor zorgen dat er telkens een project dat gefactureerd mag worden wordt afgerond in OutSmart een factuur wordt aangemaakt in Billit.