Nog efficiënter werken dankzij de koppeling tussen Billit en Scribo

Integraties:

Nog efficiënter werken dankzij de koppeling tussen Billit en Scribo

Integraties:

Nog efficiënter werken dankzij de koppeling tussen Billit en Scribo

Koppel Billit met Scribo en combineer de handigste management tools in één pakket.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Met Scribo organiseer en automatiseer je je administratie in één softwarepakket. Je weet op elk moment in welke fase een project zich bevindt. Offertes opvolgen, planning en tijdsregistratie maken, factureren of nacalculatie en rapportage: je volgt gewoon de Scribo-flow.

Meer over Scribo

Billit is een online facturatieplatform. Je kan er eenvoudig offertes, bonnen, offertes, creditnota’s en facturen mee aanmaken en versturen via post, e-mail of Peppol. Aan de uitgavenkant kun je er bonnetjes en facturen mee digitaliseren via mail of smartphone. De koppeling met de bank zorgt ervoor dat je allerlei tijdrovende processen kunt automatiseren en je ten allen tijde over een financieel overzicht van je bedrijf beschikt. Op het einde van het kwartaal deel je je volledige administratie moeiteloos met je boekhouder via de koppelingen met meer dan dertig boekhoudsoftwarepakketten.

Meer over Billit

Door Scribo te combineren met Billit, kan je nog een stap verder gaan en de volledige doorstroming van je facturen naar je boekhouder transparanter laten verlopen.

Je kan met Billit ook je betalingen automatisch laten verwerken in Scribo.

Stap 1: Meld je aan op je Scribo-omgeving met je logingegevens.

 

Stap 2: Ga naar de integratiepagina en klik op de knop "verbind met Billit". Je zal meteen worden gekoppeld.

Stap 1Om Billit te verbinden vanuit Scribo ga je in het menu naar "Instellingen/ externe koppelingen". Hier vind je de marketplace van Scribo met alle integraties. 

Stap 2Klik bij de Billit-integratie op de knop "verbind met Billit" om het OAuth-proces te starten en de verbinding te leggen met Scribo.

Billit verbinden met Scribo

Stap 3: Zodra de verbinding klaar is, zal de knop veranderen naar "verbreek verbinding met Billit". Je kan hier, indien nodig, de verbinding annuleren.

Billit verbinden met Scribo

Stap 4: Ga nu naar het factuuroverzicht en klik op het tandwiel. Kies de optie "Verstuur naar Billit" om je facturen te versturen.

Billit verbinden met Scribo