Synchroniseer Doccle en Billit

Integraties:

Synchroniseer je Doccle-facturen met Billit en je boekhouder

Integraties:

Synchroniseer je Doccle-facturen met Billit en je boekhouder

Ontvang je facturen van bepaalde leveranciers via Doccle? Dan kun je die eenvoudig laten doorsturen naar de snelle invoer in Billit vanuit Doccle. Zo beschik je steeds over je volledig factuurarchief in de cloud en behoud je het overzicht op de financiële situatie van je onderneming. Ben je gekoppeld met je boekhouder? Dan worden alle Doccle-facturen op het einde van het kwartaal mee verstuurd naar je boekhouder.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Doccle is een online platform waarop je facturen en documenten van uiteenlopende bedrijven kan ontvangen, afhandelen en bewaren. Het platform wordt voornamelijk voor particuliere diensten gebruikt, maar kan ook voor b2b-facturatie gebruikt worden. Sommige leveranciers geven er de voorkeur aan hun facturen via Doccle te versturen.

Meer info over Doccle

Door je facturen door te sturen naar Billit kun je ze eenvoudig digitaliseren in de snelle invoer van Billit om ze samen met andere aankoop- en verkoopfacturen verwerken en te bewaren in Billit. Zo beschik je over een gecentraliseerd overzicht van de financiële situatie van je onderneming. Indien je boekhouder gekoppeld is stuur je op het einde van het kwartaal de Doccle-facturen eenvoudig mee naar de boekhoudsoftware van je boekhouder/accountant.

Om facturen die je ontvangt in Doccle mee te sturen naar Billit hoef je enkel het persoonlijke e-mailadres van je snelle invoer in te geven in Doccle in de plaats van dat van je boekhouder. In deze handleiding van Doccle zie je waar je dit kunt doen:

Bekijk de handleiding