In snel en eenvoudig onbetaalde facturen met de digitale deurwaarder van Unpaid

Integraties:

In snel en eenvoudig onbetaalde facturen met de digitale deurwaarder van Unpaid

Integraties:

In snel en eenvoudig onbetaalde facturen met de digitale deurwaarder van Unpaid

Met de digitale deurwaarder integreer je de diensten van Unpaid in Billit. Dankzij de integratie in je niet alleen snel en efficiënt onbetaalde facturen, je kan ook nog eens alle gegevens automatisch laten invullen vanuit je factuur in Billit. Bij het opstarten van een dossier betaal je een voorschot aan Unpaid, dat samen met je openstaande factuur verhaald wordt op de klant met de openstaande factuur.

Info en handleidingen:

Info en handleidingen:

Als een factuur onbetaald bleef, moest je vroeger uiteindelijk altijd naar de rechtbank. Een formaliteit, maar het betekende wel (duur) tijdverlies voor jou en voor de rechtbank. Daarom is de wet aangepast. Voor onbetwiste facturen tussen bedrijven kan een gerechtsdeurwaarder nu rechtstreeks een vonnis krijgen, zonder proces. Hij kan dus bijna onmiddellijk de betaling afdwingen bij je klant. Unpaid maakt het je nog eenvoudiger door de procedure te digitaliseren. Je start het dossier op online en Unpaid doet de rest.

Meer info over Unpaid

Dankzij de koppeling kun je in Billit rechtstreeks een dossier opstarten bij Unpaid. Zo hoef je zelf de gegevens van de onbetaalde factuur niet meer over te typen en start je in no time een dossier op bij Unpaid op basis van de onbetaalde factuur in Billit. Bij de opstart van het dossier betaal je een voorschot aan Unpaid dat samen met het openstaande bedrag door Unpaid volledig verhaald wordt op je klant.

Om een dossier op te starten bij Unpaid, ga je naar 'instellingen' > 'integraties' en 'Unpaid'. Heb je nog nooit een dossier aangemaakt bij Unpaid, dan zie je in de tegel de knop 'Beschikbaar' staan. Klik hierop om je eerste dossier aan te maken. Klik nu op 'nieuw dossier opstarten'. Je ziet een lijst van alle B2B-facturen die zijn vervallen. Selecteer de juiste factuur met '+ nieuw dossier opstarten'. Volg nu de verdere stappen bij Unpaid.

Nadat je de eerste keer een dossier hebt opgestart bij Unpaid, zal de knop op de integratiepagina vanzelf veranderen naar 'Geïnstalleerd'.