Billit consultancy: Laat een Billit-expert je op weg helpen bij jou op kantoor!

Extra hulp nodig?

Laat een Billit-expert je op weg helpen bij jou op kantoor!

Extra hulp nodig?

Laat een Billit-expert je op weg helpen bij jou op kantoor!

Wil je van start gaan met Billit, maar heb je het te druk om één van onze workshops te volgen of geen tijd om alles zelf uit te zoeken? Dan kun je ook een Billit-expert bij jou op kantoor laten komen om je op weg te helpen. Aan Billit consultancy is een eenmalige kost verbonden van €399 (excl. BTW). Hiervoor heb je een halve dag (4u) een Billit-expert bij jou aanwezig in je bedrijf. Verplaatsing aan €0.50/km. Nadien ben je helemaal vertrokken voor een digitale toekomst en verloopt je administratie op rolletjes!

Boek je Billit consultant!

Meer info:

Meer info:

Met Billit consultancy krijg je een persoonlijke opleiding en advies op maat van jouw onderneming. Een Billit-expert komt langs bij jou op kantoor om Billit startklaar te maken en uit te leggen hoe Billit jouw administratie kan digitaliseren.

Wat kan je precies verwachten:

• Een Billit-expert komt persoonlijk bij je langs in jouw onderneming.
• We zetten je Billit-account volledig op punt (importeren van klanten en leveranciers, koppelen van de bank, factuurlay-out in orde zetten,...).
• We brengen je huidige administratieve flow in kaart en bekijken hoe we deze kunnen optimalizeren in Billit.
• Je krijgt een volledige opleiding en we geven je enkele tips & tricks.
• We tonen hoe je gemakkelijk met ons in contact kunt komen als je later nog vragen zou hebben.
• Wanneer onze expert terug vertrekt ben je helemaal klaar om met Billit van start te gaan.

Onze consultant is hiervoor een halve dag (4u) aanwezig bij jou op kantoor. Aan Billit consultancy is een eenmalige kost verbonden van €399 (excl. BTW). Verplaatsing aan €0.50/km.

Boek je Billit consultant!

Aan Billit consultancy is een eenmalige kost verbonden van €399 (excl. BTW). Voor deze prijs heb je een halve dag (4u) een Billit-expert bij jou aanwezig in je bedrijf. Verplaatsing aan €0.50/km.

Boek je Billit consultant!