Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Lay-out

Factuurlay-out aanpassen aan een Amerikaanse enveloppe

Om gebruik te maken van een factuurlay-out waarbij het adres correct geplaatst wordt om te versturen in een Amerikaanse enveloppe dien je de broncode van je factuurlay-out aanpassen.

Klik hiervoor op het submenu 'Huisstijl' onder het menu 'Instellingen' en selecteer de template waarvan je de broncode wil aanpassen. Klik op 'Broncode' en vervang de code door deze die je terugvindt in deze pdf.