Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Banktransacties manueel importeren

Hoe importeer ik handmatig mijn banktransacties in Billit?

Vrijwel alle banken bieden in hun internetportaal de mogelijkheid om de transacties van een bepaalde periode te exporteren (of downloaden) en op te slaan in een CSV of CODA-bestand. Dit bestand kan je eveneens opladen in Billit. Hier maak je best een afspraak met je accountant omtrent wie de bestanden gaat opladen in Billit. Indien je een CSV bestand gebruikt is het belangrijk dat de correcte Billit lay-out wordt gebruikt. Download hier een voorbeeld. Open het CSV bestand in Excel en kopieer de banktransacties in de tabel in het voorbeeldbestand. Wijzig de structuur van de tabel niet. Nadien kan je het aangepaste CSV-bestand opladen via de 'Importeren'-knop in het menu ‘Bank’.

Mogelijkheden per bank:

Mogelijkheden per bank:

Bank Koppelen via Billbank Koppelen via Ponto Koppelen via Codabox Betalen met betalingsbestand Manueel CODA-bestanden exporteren/importeren via CSV/Excel Manueel CODA-bestanden exporteren/importeren
Aion
AXA
Argenta
Bank J. Van Breda & C°
Belfius
BeoBank
BNP Paribas Fortis
(handleiding)
Bpost Bank
CBC via KBC/CBC
CPH
Crelan
Europabank
ING
KBC via KBC/CBC
Banca Monte Paschi ?
Nagelmaeckers
Rabobank
Recordbank
Societe General
Triodos Bank
VDK bank
Keytrade ? ? ?
... nvt Volledige lijst Volledige lijst nvt nvt nvt