Op deze sectie van de Billit-website vind je handleidingen en informatie over alle functies in Billit. Je kan help-artikelen vinden via de zoekfunctie of via de menu-structuur links.
search

Gebruikersinstellingen

• Een nieuwe of bestaande gebruiker toevoegen aan een bedrijf
    Down

Je kan een gebruiker toevoegen aan een dossier door in het menu ‘Instellingen’ op het submenu ‘Gebruikers’ te klikken. Klik daarna rechts bovenaan op de knop ‘Toevoegen’. Voor elke extra Billit-gebruiker betaal je € 5 per maand.

Vul bovenaan het e-mailadres in. Daarna kan je rechten toekennen. Schuif een knop naar links om de rechten uit te schakelen. Pas je geen enkele knop aan, dan krijgt de gebruiker alle rechten. Klik onderaan de pagina op 'Opslaan'.

Nadat je het e-mailadres opslaat, zijn er twee opties.

• Als de gebruiker met dit e-mailadres al gekend is in Billit en zijn account gekoppeld is aan een ander dossier, verschijnt bovenaan de melding 'Linkverzoek wordt verzonden naar ...'. Als de gebruiker nu inlogt of Billit refresht, zal hij een pop-up met een koppelverzoek zien. De gebruiker moet op 'Koppelen' klikken om toegang tot het dossier te krijgen, of op 'Annuleren' om te weigeren. Als hij bevestigt, heeft hij meteen toegang tot het nieuwe dossier.
      Opgelet: zolang de gebruiker het verzoek niet heeft aanvaard, zal hij niet in de lijst met gebruikers van het dossier staan.
    • Als het e-mailadres nog niet gekend is in Billit, krijgt deze gebruiker een mail met credentials en de vraag om in te loggen bij Billit. Nadat hij voor het eerst heeft ingelogd, krijgt hij toegang tot het dossier.