Een product toevoegen

Hoe voeg ik een product toe in Billit?

Om een product toe te voegen aan je lijst klik je op het menu ‘Producten’ en daarna op de knop ‘Toevoegen’. Je krijgt een invulveld te zien waar je alle details van het product kunt invullen. Wanneer je in je factuur de naam van een product begint te typen, kan je het selecteren uit je lijst.

Hoe voeg ik een product toe in Billit?

Hoe voeg ik een product toe in Billit?

 

 

 

 

Het veld Stock laat je toe om een voorraad te beheren. Stel: je hebt 10 eenheden in stock en je verkoopt 3 eenheden (je geeft dit in op de facturen waar je dit product gebruikt), dan zal de stock op 7 staan.

Door gebruik te maken van een USB- of Bluetooth-barcodescanner (prijs varieert tussen de 70€ en de 430€) kan je de unieke barcodes (nummers) opslaan als referentie. In de Omschrijving voorzie je de naam van het product. Bij het scannen van de barcode, zal er automatisch in de orderlijn het unieke barcodenummer van het gescande product verschijnen. Op basis van deze referentie zal Billit de juiste omschrijving voorstellen en kan je zeer snel de factuur opmaken op basis van de gescande producten.

Je kan deze referentie uiteraard ook manueel intypen.

/media/1500/producten2.png

Eenheden kan je gebruiken als je één productlijn wil gebruiken voor een doos met meerdere eenheden. Bijvoorbeeld, je product is een doos met 8 lampen. Je zet de eenheden op 8.

Het veld Korting % wordt gebruikt bij volumekortingen:

Vanaf 100 2% korting
Vanaf 200 5% korting
Vanaf 500 10% korting

...