Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Hoe laad ik een betaalbestand in mijn BNP PARIBAS portaal?

U kan hieronder de stappen terug vinden om een XML betalingsbestand of opdracht te importeren in Easy Banking Business.

Betalingsopdrachten gemaakt op basis van te betalen facturen in Billit (via de Betalen knop) zijn XML bestanden die iedere gebruiker van Easy Banking Business kunnen importeren. Na importeren, hoeft men deze verzameling van facturen niet opnieuw over te typen in Easy Banking Business. Je kan onmiddelijk deze betaling uitvoeren. Dit spaart zeer veel tijd uit!

Hoe Billit Betalingsopdrachten importeren in Easy Banking Business ?

1) Open Mijn Easy Banking Business van BNP Paribas
2) Selecteer het menu Betalingen (bovenaan)
3) Klik op de link Bestand importeren
4) De knop Nieuwe bestanden importeren laat je toe om de XML betalingsopdrachten van Billit te selecteren

Nadien dient u het XML betalingsopdracht bestand te zoeken op uw computer op de plaats waar het bewaard hebt.

Indien u verdere vragen heeft, mag u zeker contact opnemen met de BNP Paribas helpdesk 02/565.05.00.