Maak kennis met onze nieuwste vriend in de Billit familie!

BillitBot

De wereld is vandaag in de ban van Bots. Dit zijn geautomatiseerde computerprogramma's die online gesprekken met mensen simuleren om vragen te beantwoorden of taken uit te voeren. Terwijl chatbots al jarenlang in verschillende rudimentaire vormen beschikbaar zijn hebben ze de laatste tijd veel aan populariteit gewonnen, dit omdat de vooruitgang in Machine Learning en kunstmatige intelligentie hen veelzijdiger maken dan ooit. Onder de bekendste chatbots: Apple's Siri en Microsoft Cortana.

Billitbot is een geautomatiseerde computerprogramma dat op basis van een BTW-nummer of een bedrijfsnaam u meer informatie geeft over het bedrijf.

schrijf hieronder de naam van je bedrijf ("Billit BVBA") of de gemeente en het soort bedrijf je zoekt ("loodgieter gent").

 

BTW-nummer opzoeken

U kunt de geldigheid van een BTW-nummer van alle lidstaten verifiëren door het nummer in te toetsen waarvan u de geldigheid wenst na te gaan.

De informatie die betrekking heeft op de BTW-identificatiegegevens, wordt door de nationale autoriteiten geregistreerd en in databanken opgeslagen.

De informatie die kan worden opgevraagd, betreft de geldigheid van een BTW-identificatienummer, naam, adres enz.

Indien u wenst, kan u gratis een E-factuur sturen naar deze onderneming.

klik hier om BTW-opzoeken.be te openen.

BTW-nummer of bedrijfsnaam:    
kon gevonden worden
kon niet gevonden worden
De Europese BTW database is niet beschikbaar

Resultaat:

Maak kosteloos en geheel vrijblijvend een factuur op naar .
Gelieve volgende gegevens op te geven:
 

Wens je een e-factuur te openen?

Dat kan gratis!

Open GRATIS de E-factuur (UBL) lezer. Het programma mag u louter zien als een soort PDF viewer maar dan voor UBL bestanden. 
Opgelet: Adobe reader moet geïnstalleerd zijn op uw systeem. Na het klikken op de link krijgt u een downloadpagina te zien. Vergeet niet de 'optionele' vinkjes uit te vinken op die pagina, zoniet worden er extra software geïnstalleerd.

klik op bovenstaande link en volg de stappen om het programma te installeren. Na installatie zal u een icoontje ‘UBLView’ vinden op uw bureaublad. Als u dubbelklikt op dit icoontje start het programma op.

U kunt (rechtsboven) een folder selecteren waar de UBL bestanden zich bevinden. Eens u een folder hebt geselecteerd, zullen alle UBL bestanden worden opgelijst. Als u klikt op een UBL bestanden zult u de bijbehorende PDF zien.

Cijferberoepers  kunnen eventueel in hun boekhoud software inboeken. Eens ingeboekt drukt u op de knop ‘Verwerkt’ en het UBL bestand zal
verplaatst worden naar een onderliggende folder "succes”. Zo verdwijnt het bestand automatisch uit de folder van de te verwerken UBL
bestanden waardoor dubbele boekingen voorkomen worden. Het inboeken gebeurt nog steeds volledig met en in uw boekhoudpakket.