Wat kan Billit voor u als ondernemer betekenen?

Eigenschappen die aan je behoeften voldoen

 

Inkomsten & Klanten

Je kunt op een zeer snelle en gebruiksvriendelijke manier een offerte, (periodieke) e-factuur en creditnota maken. Je brutowinst berekenen. Klanten maak je aan door ze te zoeken via naam, plaats en/of btw--nummer.

 

Uitgaven & Leveranciers

Te betalen e-facturen worden zo goed als automatisch verwerkt en gekoppeld aan de juiste leverancier via onze unieke Scan & Herken (snelle invoer). Gescande afbeeldingen of PDF-bestanden zijn geen probleem voor onze zelflerende artificiële intelligentie (AI).

 

Automatische betalingscontrole

Efficiënt werken begint bij het koppelen van je zakelijke bank-rekeningen! Je kunt op iedere moment van de dag nagaan hoeveel geld er nog op je verschillende rekeningen staat, welke klant wel of niet (correct) betaald heeft en of jij nog leveranciers moet betalen. Facturen betalen? Overtypen is niet nodig!

 

Onbetaalde facturen invorderen

Geen gedoe met incassobureaus, rechtbanken of advocaten: in een paar muisklikken is alles geregeld en kan je gerust zijn dat je factuur (eindelijk) betaald zal worden.

 

Bestelbon & Leveringsbon

Een bestelbon is een niet te onderschatten document. Het geldt namelijk als verkoopovereenkomst en wordt gebruikt wanneer een product of dienst niet direct leverbaar is. Wanneer je als ondernemer in goederen handelt moet je naast facturen ook vaak leveringsbonnen meesturen(pakbon).

 

(Automatische) Herinneringen

Geen gedoe met onbetaalde facturen. Billit toont je onmiddellijk welke e-facturen vervallen zijn, hoeveel herinneringen er al verzonden zijn en in een paar muisklikken is een nieuwe herinnering verzonden op basis van personaliseerbare templates.

 

Digitaal kasboek & Registerboek

Verwerk je dagontvangsten in het digitale kasboek. De boekhoudwetgeving verplicht u om een aankoopdagboek, een verkoopdagboek en een financieel dagboek bij te houden. In het werkplaats registerboek kunt u alle voertuigen toevoegen die de werkplaats bezoeken.

 

Online betaald worden

Je wordt sneller betaald dankzij Payconiq QR codes en de Mollie betaallinken

 

Documenten

Deel op een zeer snelle en gebruiksvriendelijke manier financiële documenten met je boekhouder, accountant en/of fiscalist. Test zeker de slimme zoekfunctie!

 

Click & Post

Verstuur je facturen (aangetekend) met de postbode. Billit print, frankeert de enveloppe en bezorgt de factuur bij je klant(en). Zo simpel kan het zijn.

 

PEPPOL & UBL

Efficiënt en veilig werken begint bij het ontvangen van uw te betalen facturen via PEPPOL. Deze facturen worden 100% correct verwerkt. Je dient ze enkel nog te betalen (of niet) via de handige betalingsopties (QR of SEPA).

 

Webwinkels

Efficiënt werken begint bij het koppelen van je webwinkels. Koppel met WooCommerce, Shopify, Magento, PrestaShop, Bol.com, CCV, Lightspeed en meer.

Billit is de online administratie oplossing voor kleine bedrijven. UBL, e-factuur, digitaal factureren, betalingscontrole, tekstherkenning van aankoopfacturen & meer.
 

Inzichten

Gebruik Artificiele Intelligentie om essentiële inzichten rond inkomsten & uitgaven te verkrijgen en om geïnformeerde strategische beslissingen te nemen.  Probeer Billit 15 dagen gratis!

Billit Dashboard
Billit Dashboard
billit rapport
 

Integraties met banken

Automatische betalingscontrole bespaart tijd

Financieel dienstverlener Isabel Group lanceert Ponto (ook gekend onder de naam Ibanity), een aggregatieservice waarmee bedrijven toegang krijgen tot hun bankrekeninginformatie bij meerdere Europese banken. Billit is een van de eerste toepassingen die een verbinding met Ponto aanbiedt en maakt het voor Ponto-gebruikers mogelijk om verkoopfacturen en aankoopfacturen facturen automatisch af te punten. 

Super! Je banktransacties komen nu automatisch in Billit zonder manuele acties
axa belfius bpost cbc kbc cph crelan ing breda banca-monte-paschi-belgio nagelmackers recordbank societe-generale vdk

meer dan 100 banken in heel Europa

 

Accepteer online betalingen

Word sneller betaald

Activeer de Payconiq by bancontact of Mollie integratie en uw klanten kunnen uw facturen online of mobiel betalen. Uw klanten hebben enkel de Payconiq by Bancontact-app op hun smartphone nodig. Zelf werkt u gewoon vanuit Billit. U kunt alle transacties live volgen vanuit Billit. De verkoopfactuur die betaald wordt via Mollie wordt in Billit automatisch op betaald geplaatst. Hierdoor wordt de factuur niet langer in het het overzicht 'openstaande facturen getoond". De transacties worden gekoppeld aan de factuur en zijn zichtbaar in de rubriek Bank.

Super! Je facturen hebben nu een QR code of betaallink en kunnen nu online en mobiel betaald worden door uw klanten
 

Doorsturen naar je boekhouder

Automatisch facturen delen bespaart tijd

Je kan als ondernemer op ieder moment van de dag via het menu boekhouder je facturen en documenten via e-mail doorsturen. Je boekhouder kan dat de PDF of UBL bestanden gebruiken om ze te verwerken. Verbonden boekhouders ontvangen de facturen als boekingsvoorstellen in hun gekoppelde boekhoudsoftware.

Super! Je facturen komen nu automatisch bij je boekhouder terecht
 

Je bent in goede handen!

Vraag het gerust zelf aan onze vele klanten

 

Welke methode kies jij?

Ondernemers kiezen dagelijks op welke manier ze facturen versturen/ontvangen

send invoices correct

Geen risico’s. Enkel voordelen.

We besparen je tijd

zodat je geld bespaart

We regelen alles

zodat je tijd bespaart

We geven je inzicht

zo houd je je budget onder controle

100% persoonlijk

zodat je alle controle behoudt

100% verbonden

zodat je overal aan je documenten kan

100% up-to-date

want we verbeteren onze dienst elke dag

/media/1638/play-store-badge.svgmedia/1637/app-store-badge.svg