Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Gebruikers aanmaken en beheren in minder dan 5 seconden!

In Billit kun je een extra gebruiker aanmaken op basis van zijn e-mail adres

billit.gebruikers

Hoe maak je een nieuwe gebruiker aan?

  1. Navigeer naar my.billit.be en meld je aan.
  2. Klik linksboven op de naam van uw bedrijf en vervolgens op de link "Toon alle gebruikers" of via  Instellingen > Gebruikers in de linkse navigatie.
  3. Gebruik de knop Toevoegen om een nieuwe gebruiker aan te maken.
  4. Deze gebruiker zal een e-mail ontvangen met login & wachtwoord.
  5. Bewaar deze gebruiker via de knop Opslaan.

Hoe maak je een dossierbeheerder aan?

  1. Navigeer naar my.billit.be en meld je aan als dossierbeheerder.
  2. Klik linksboven op de naam van uw bedrijf en vervolgens op de link "Toon alle gebruikers".
  3. Gebruik de knop Toevoegen om een nieuwe gebruiker aan te maken.
  4. Deze gebruiker zal een e-mail ontvangen met login & wachtwoord.
  5. Bewaar deze gebruiker via de knop Opslaan.

Hoe deactiveer ik een bestaande gebruiker ?

  1. Navigeer naar my.billit.be en meld je aan.
  2. Klik linksboven op de naam van uw bedrijf en vervolgens op de link "Toon alle gebruikers" of via Instellingen > Gebruikers in de linkse navigatie.
  3. Selecteer de gebruiker die u wenst te deactiveren.
  4. Verwijder het vinkje naast Actief
  5. Bewaar deze gebruiker via de knop Opslaan.

Hoe limiteer ik de toegang van een bestaande gebruiker ?

  1. Navigeer naar my.billit.be en meld je aan.
  2. Klik linksboven op de naam van uw bedrijf en vervolgens op de link "Toon alle gebruikers" of via Instellingen > Gebruikers in de linkse navigatie.
  3. Selecteer de gebruiker die u wenst te limiteren.
  4. Rechts kan u de rechten toekennen.
    1. Indien niets geselecteerd is gelden alle rechten (Administrator)
    2. Indien de gebruiker enkel offertes en facturen mag toevoegen en niets anders, selecteer dan Factuur toevoegen & Offerte toevoegen - hij/zij zal enkel toegang hebben tot eigen documenten.
    3. Indien de gebruiker enkel de klanten en leveranciers mag beheren, selecteer dan enkel Klant volledig  & Leverancier volledig.
    4. ...
  5. Bewaar deze gebruiker via de knop Opslaan.

billit gebruikers edit

Indien u de hulp wenst in te roepen van onze experten, aarzel dan niet om gebruik te maken van de Meld een probleem/Stel een vraag knop rechts onderaan ieder scherm. Onze experten helpen u graag verder.