Lightspeed eCommerce

Deze koppeling werkt continue je boekhouding bij. Automatisch, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Activeer de Billit app via de appstore van Lightspeed! Deze kost maandelijks €11,95.

Omschrijving

✔ Bespaar tijd op de financiele administratie 
✔ Stuur bestellingen en facturen automatisch door naar je boekhoudpakket 
✔ Zorg voor een professionele administratie van je webwinkelbestellingen en facturen 
✔ De koppeling zorgt dat er van bestellingen of facturen in Lightspeed eCom automatisch een factuur wordt aangemaakt in Billit. Omdat de bestelingen of facturen direct in het boekhoudsysteem van de webwinkelier komen bespaart deze tijd op de financiële administratie.

Met de koppeling is het mogelijk om bestellingen / facturen uit je webwinkel automatisch door te zetten naar Billit. Je hoeft deze bestellingen dus niet meer over te tikken en je hoeft ook geen exports en imports meer te doen.

Hoe werkt het?

De koppeling activeer je vanuit de Lightspeed appstore. Tijdens het installatie-process wordt er een koppeling gelegd tussen de webwinkel en Billit. Als de koppeling gelegd is, wordt voor iedere bestelling die op Betaald wordt gezet in Lightspeed een factuur aangemaakt in Billit met de status Concept. Klantinformatie, kortingen en BTW-codes worden automatisch meegenomen.

Mocht je liever willen dat de facturen uit Lightspeed worden doorgezet naar Billit dan kan dat. Je geeft dit aan tijdens het installatie proces.

De koppeling is een realtime-koppeling. Als een bestelling op betaald wordt gezet of een factuur wordt aangemaakt dan wordt deze direct doorgezet naar je boekhoudsysteem.

Over Webwinkelfacturen als partner

Webwinkelfacturen is marktleider in het koppelen van webwinkels aan boekhoudsystemen. Met goede contacten met de webwinkel- en de boekhoudsysteem-leveranciers is webwinkelfacturen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Gecombineerd met 15 jaar ervaring leveren we onze klanten geweldige support. Zie ook onze referenties.

Je installeert deze koppeling via de Lightspeed Appstore. Deze koppeling heeft een proefperiode van 30 dagen.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met webcare@webwinkelfacturen.nl. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Spinoza IT op nummer +316 – 54 64 52 95.

  Directe link naar de Lightspeed ap: https://www.lightspeedhq.nl/ecommerce/store/apps/billit/