AANMELDEN

Scan en herken

Billit is zelflerend en maakt gebruik van kunstmatige intelligentie.

Veel tijd kwijt met bonnen en facturen inboeken? Bespaar die tijd met Scan & Herken. Scan uw documenten en de administratieve verwerking gaat vanzelf in Billit. Tegelijkertijd bouwt u automatisch een digitaal archief op.

Neem het harde werk uit de verwerking van facturen met Billit. Met geavanceerde en eigen ontworpen Artificiële Intelligentie, bieden we de snelste en meest kosteneffectieve methode die beschikbaar is voor u om zowel papieren als elektronische facturen op te nemen in uw administratie.

Elimineer verborgen kosten. Verminder gegevensinvoer en stroomlijn alles, van het indienen van uitgaven tot het afstemmen van transacties.

De voordelen van Scan & Herken op een rij:

Uploaden en splitsen van factuurbatches
Optimale veldherkenning
Automatische verwerking van in- en verkoopfacturen / Credit nota's / documenten
Direct een boekingsvoorstel
Bouwt automatisch een digitaal dossier op
Verwerkt facturen rechtstreeks met UBL
Uploaden en splitsen van factuurbatches

Hoe werkt het?

Via Snelle invoer kan je moeiteloos een PDF of een afbeelding van je documenten opladen in Billit. Een document opladen kan manueel, via e-mail en/of API's koppelingen. Vele bedrijven maken een gepersonaliseerd e-mail adres  aan (boekhouding@bedrijfsnaam.be) dat alle mails automatisch doorstuurt naar het unieke mail adres dat je terugvind onderaan de pagina snelle invoer. Zowel gescande papieren facturen als e-mails met factuurbijlagen worden automatisch verwerkt.

Billit detecteert moeiteloos factuurgegevenswaarden zoals factuurnummer, factuurdatum, BTW-nummer van leverancier, inkoopordernummer, factuurbedrag en veel meer. Bewaar deze informatie naadloos in Billit onder Inkomsten, Uitgaven of Documenten. Het verwerken van de documenten duurt enkele seconden. Mocht er een foutieve interpretatie zijn, aarzel niet om dit te corrigeren. Je zal merken dat de volgende factuur van die leverancier correct verwerkt zal worden en vele andere ondernemers profiteren hiervan mee.

Billit zal de het gescande document naar een met tekst doorzoekbare PDF converteren voor toekomstig gebruik (ja - de PDF wordt ook in Billit opgeslagen!). Je kan dus later op ieder herkende woord in de foto zoeken. Super handig!

Is er een mobiele app?

Foto's of scans van facturen via de Billit Scan App worden automatisch opgeladen in de scan en herken pagina (Snelle invoer). De app is momenteel beschikbaar op Android  en Apple toestellen.

Worden de factuurlijnen ook herkend?

Deze worden automatisch herkend, indien Billit deze factuurlijnen aangeleerd heeft gekregen? Wist je dat als je de factuurlijn exact overneemt van op de factuur, de kans heel groot is dat Billit deze factuurlijn de volgende keer automatisch verwerkt voor je?

Is er een limiet bij het opladen?

Neen, Billit zal je niet limiteren. Alle documenten komen in een buffer en dienen verwerkt te worden. Als je 500 documenten wil opladen in één bulk actie, dan kan dit. Dit is een zeer grote troef van Billit ten opzichte van andere service providers.