AANMELDEN
 

Scan en herken

Facturen gemakkelijk, snel en foutloos verwerken?

Neem het harde werk uit de verwerking van facturen met Billit. Met geavanceerde en eigen ontworpen Artificiële Intelligentie, bieden we de snelste en meest kosteneffectieve methode die beschikbaar is voor u om zowel papieren als elektronische facturen op te nemen in uw administratie.

Billit detecteert moeiteloos factuurgegevenswaarden zoals factuurnummer, factuurdatum, BTW-nummer van leverancier, inkoopordernummer, factuurbedrag en veel meer. Bewaar deze informatie naadloos in Billit onder Inkomsten, Uitgaven of Documenten. Mocht er een foutieve interpretatie zijn, aarzel niet om dit te corrigeren. Je zal merken dat de volgende factuur van die leverancier correct verwerkt zal worden en vele andere ondernemers profiteren hiervan mee.

Zowel gescande papieren facturen als e-mails met factuurbijlagen worden automatisch verwerkt.

Foto's of scans van facturen via de Billit Scan App worden automatisch opgeladen in de scan en herken pagina (Snelle invoer). De app is momenteel beschikbaar op Android  en Apple toestellen.

Billit zal de het gescande document naar een met tekst doorzoekbare PDF converteren voor toekomstig gebruik (ja - de PDF wordt ook in Billit opgeslagen!). Je kan dus later op ieder herkende woord in de foto zoeken. Super handig!

De voordelen van Scan & Herken op een rij:

  • Uploaden en splitsen van factuurbatches
  • Optimale veldherkenning
  • Automatische verwerking van in- en verkoopfacturen / Credit nota's / documenten
  • Direct een boekingsvoorstel
  • Bouwt automatisch een digitaal dossier op
  • Verwerkt facturen rechtstreeks met UBL