Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

winbooks

winbooks

Een veel gestelde vraag aan Billit Customer Support is hoe documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, documenten) verzonden worden naar het winbooks dossier van een boekhouder of accountant.

Virtual Invoice is al aan de nieuwe standaard aangepast. De elektronische factuur wordt geïntegreerd in dezelfde stroom die Virtual Invoice beheert – natuurlijk met 100% herkenning. Zo verwerkt u al uw papieren én elektronische facturen op dezelfde manier. WinBooks on Web herkent automatisch de e-FFF elektronische facturen opgesteld in UBL formaat. WinBooks stelt u in staat om de elektronische documenten - die u van Billit ontvangt via BillSync - automatisch op te nemen en te verwerken.

Hoe een e-FFF factuur in Virtual Invoice uploaden?

Het XML bestand bestaat uit een serie van karakters die de informatie van de factuur bevat. 

Klik op de knop Uploaden van Virtual Invoice.

Selecteer de PDF en het XML bestand van uw elektronische factuur, glijd (drag and drop) deze 2 documenten in het uploadscherm van Virtual Invoice en klik vervolgens op de knop Upload.    

'Drag and drop' werkt niet met Safari en Internet Explorer. In deze browsers dient u op 'Add files' te klikken om uw documenten te selecteren en vervolgens op de knop 'Upload' te drukken om ze te uploaden.

De 2 documenten, PDF en XML, moeten dezelfde naam hebben.

 

Het document wordt automatisch door Virtual Invoice gedecodeerd. U dient enkel nog de informatie na te kijken, het in WinBooks on Web te gebruiken dagboek te kiezen en de factuur in te boeken door op Inboeken te drukken.

bron: https://help.winbooks.be