WooCommerce & Billit

Verkoopfacturen die automatisch in Billit terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een WooCommerce webwinkel is dit mogelijk. Met de WooCommerce app heb je nog minder omkijken naar je verkoopfacturen. Deze koppeling is de volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding.

Ja ik wil deze koppeling 30 dagen gratis testen!

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling zorgt dat bestellingen die in WooCommerce op voltooid staan automatisch worden doorgegeven aan Billit. Bij de verkoop van producten zal een bestelling vaak op voltooid gezet worden als de producten verzonden zijn. In geval van de verkoop van virtuele producten kan de status op voltooid gezet worden als de betaling is ontvangen. De koppeling is een real-time koppeling. Dat betekent dat de bestellingen direct worden doorgezet. Je hoeft de documenten niet meer te controleren en te verwerken in Billit. 

Via deze website kun je een gratis proefperiode van 30 dagen aanvragen. Je ontvangt na aanvraag een licentiesleutel en deze installatie-handleiding.

De koppeling is mogelijk gemaakt door Spinoza IT

Spinoza IT ontwikkelt software voor het koppelen van online systemen. Dat betekent dat gegevens van het ene systeem, bijvoorbeeld bestellingen in een webwinkel, automatisch doorgezet worden naar een ander systeem, bijvoorbeeld een online boekhoudpakket. Bekijk alle webwinkel koppelingen van Spinoza IT via www.webwinkelfacturen.nl

Meer informatie over de koppeling

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen. Wil je verlengen dan betaal je € 72,00, € 120,00 of € 170,00 per jaar afhankelijk van het aantal facturen dat je verstuurt.

De handleiding om de koppeling tussen Billit en WooCommerce te activeren kun je hier downloaden.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met webcare@webwinkelfacturen.nl. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Spinoza IT op nummer +316 – 54 64 52 95.