6% btw attesten

Is er een mogelijkheid om 6% btw attesten te koppelen aan een factuur zodat deze bij de factuur gevoegd word?

Dit kan zeker, door een nieuwe factuurlay-out aan te maken met als titel 6% BTW, waar je het gewenste BTW-attest aan vasthangt.

Stap 1: Navigeer naar Instellingen > Huisstijl > Factuur > Editeer

Stap 2: Klik op Toevoegen.

Stap 3: Wijzig de naam naar 6% BTW.

Stap 4: Klik op Bestand kiezen naast Attachment, selecteer het 6% BTW attest dat u wenst te koppelen.

Stap 5: Klik op Opslaan en terug onderaan de pagina.

Optioneel kan u een tekst voorzien waar u het belang van dit attest benadrukt.

Iedere keer u een 6% factuur verstuurt naar uw klant en u maakt gebruik van deze lay-out zal het attest verzonden worden.