Banktransacties manueel importeren

Hoe importeer ik handmatig mijn banktransacties in Billit?

Vrijwel alle banken bieden in hun internetportaal de mogelijkheid om de transacties van een bepaalde periode te exporteren (of downloaden) en op te slaan in een CSV of CODA-bestand. Dit bestand kan je eveneens opladen in Billit. Hier maak je best een afspraak met je accountant omtrent wie de bestanden gaat opladen in Billit. Indien je een CSV bestand gebruikt is het belangrijk dat de correcte Billit lay-out wordt gebruikt. Download hier een voorbeeld. Open het CSV bestand in Excel en kopieer de banktransacties in de tabel in het voorbeeld. Wijzig de structuur van de tabel niet. Nadien kan je het CSV-bestand opladen via de CODA-knop in het menu ‘Bank’.

In onderstaande tabel vind je terug via welke banken je individuele codabestanden of CSV-bestanden kunt downloaden en importeren in Billit.

Bank Handmatige (CSV/Excel) bestanden downloaden van de homebank en importeren in Billit? Handmatig CODA bestanden downloaden van de homebank en importeren in Billit?
AXA JA JA
Argenta JA NEE
Belfius JA JA
BeoBank JA JA
BNP Paribas JA JA
Bpost JA JA
CBC JA JA
CPH JA JA
Crelan JA JA
Europabank JA JA
ING JA JA
Bank J. VanBreda JA JA
KBC JA JA
Banca Monte Paschi JA JA
Nagelmaeckers JA JA
Rabobank JA NEE
Recordbank JA JA
Societe General JA JA
Triodos Bank JA JA
VDK bank JA JA