Bijlages toevoegen aan documenten

Een bijlage toevoegen aan een factuur, offerte, bestel- of leveringsbon of creditnota

Om een bijlage toe te voegen aan een factuur, offerte, bestel- of leveringsbon of creditnota klik je na het creëren van het document op toevoegen in het ‘Bijlagen’-kader onder het document. Daarna kun je het bestand dat je wil toevoegen aan je document selecteren op je computer. Om een bijlage te verwijderen selecteer je de bijdrage en klik je daarna op ‘Wissen’.

Een bijlage toevoegen aan een factuur, offerte, bestel- of leveringsbon of creditnota