Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Dagontvangsten

Is er een mogelijkheid om dagontvangsten te bewaren?

Dit kan zeker, u kan een factuur aanmaken (per dag of maand) aan een klant "particulier" waarbij u alle ontvangsten in noteert.