Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Dats24 stuur e-facturen via PEPPOL

Geen probleem!

Indien je als klant wenst over te schakelen naar e-facturatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met DATS24. Zij doen dan het nodige. Contact gegevens Dats24 zijn sales@dats24.be of 02/363 53 54