Betalingen en deelbetalingen van facturen boeken

Manueel, Met CODA of Automatisch. Geen probleem!

Een populaire vraag van onze digitale ondernemers is de mogelijkheid om (deel)betalingen te registreren op een factuur.

Billit automatiseert deze acties wanneer je een CODA bestand in Billit bewaart (al dan niet via CodaBox), onderstaande acties zijn enkel interessant voor ondernemers die betalingenĀ manueel boeken:

1. Open de factuur (verkoop of aankoop)

2. in de kader Betalingen, Klik opĀ Toevoegen
toevoegen

3. Voorzie de Datum, Bedrag en Korte omschrijving. Klik op Toevoegen
deelbetaling boeken

De deelbetaling is bewaard, herlaad de pagina (F5) en u zal merken dat bovenaan in de details van de factuur het resterende bedrag zichtbaar is.

te betalen