Extra velden toevoegen

bijvoorbeeld: nummerplaat, chassisnummer of voertuigidentificatienummer (VIN)

Billit bevat alle wettelijke factuurgegevens, vele ondernemers wensen graag unieke identificatie nummers te gebruiken bij klanten. Een voorbeeld van dergelijke velden zijn nummerplaat, chassisnummer of voertuigidentificatienummer (VIN). Jij kiest!

Hoe voeg ik extra velden toe aan een klant?

Ga naar Klanten/Extra velden en voeg daar 1 of meerdere velden toe

extra veld 1

Ga naar Instellingen / Huisstijl en open een factuur/offerte/creditnota. Er kan nu gekozen worden uit deze extra velden. Klik er op om ze toe te voegen aan de factuur lay-out.

extra veld

Wijzig of maak een nieuwe klant aan en vul deze velden in aan de rechterkant van het scherm.

extra

Bij het maken van de factuur staan deze velden ook op de factuur.