Hoe doe ik een export uit Exact Online

Dit artikel is verouderd - Gelieve de actieve koppeling te gebruiken (!)

Soms kan het wenselijk zijn om bepaalde overzichten of pagina’s naar eigen voorkeur in te richten. Via het gereedschaps-icoon in Exact Online kunt u bijvoorbeeld extra kolommen toevoegen of juist kolommen weghalen als u deze niet nodig heeft. Tevens is het mogelijk bepaalde overzichten te exporteren naar CSV of Excel.

Deze Excel bestanden kan u gebruiken om uw klanten of leveranciers te importeren in Billit. Weet dat onze klantendienst of account manager u hier graag bij helpen. Gelieve onderstaande stappen te volgen in Exact Online om een zo volledig mogelijke klanten of leveranciers lijst te exporteren:

1. Selecteer Relaties > Klanten (of leveranciers) > Overzicht

2. Klik op het gereedschaps-icoon (rechts bovenaan) en kies Aanpassen. We gaan eerst Bankrekening en E-mail toevoegen aan het overzicht.

Exact Online Export Settings

3. Dubbelklik op E-mail & Bankrekening in de lijst Beschikbare Kolommen en klik vervolgens op Bewaren.

extra columns in exact export

4. Klik op het gereedschaps-icoon (rechts bovenaan) en kies Exporteren Excel.

billitexactonlineexport

Exporteer uw klanten of leverancierslijst uit Billit en vervolledig de data met de informatie uit Exact Online alvorens je importeert.

- of -

Bezorg dit bestand aan Billit support en wij importeren deze lijst voor u.