Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Hoe een factuur terugsturen naar snelle invoer?

Oei, ik heb een inkomst opgeladen als uitgave of een leveranciersfactuur als inkomst!

Geen probleem!

Iedere factuur kan terug geplaatst worden in de snelle invoer. Als u de incorrect verwerkte factuur opent, kan u met de knop Terug naar snelle invoer, deze factuur terugsturen naar het controle scherm. Daar kan u dan het type corrigeren.