Hoe facturen die ik vroeger maakte importeren in Billit?

Ik start vandaag met Billit en wens de facturen van de voorbije maanden, kwartalen of jaren te importeren

Dit is absoluut geen probleem.

Je kan deze facturen importeren via Snelle invoer, Billit detecteert automatisch op basis van het btw-nummer van de leverancier op de factuur of deze factuur een inkomst (uitgaande factuur naar uw klant) is of een uitgave (factuur van uw leverancier).

Welke type bestanden kan ik opladen?

Billit laat je toe om afbeeldingen (PNG & JPG), PDF en XML (UBL, E-FFF) bestanden met factuurinformatie op te laden. Snelle invoer zal deze dan verwerken en ter goedkeuring aanbieden.

Ik heb zeer veel facturen en wens deze niet allemaal opnieuw goed te keuren, kan ik dit automatiseren via API?

Jazeker, klik hier voor meer informatie over onze API's