Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Hoe facturen importeren in Billit uit VETCloud

Exporteer UBL facturen uit VETCloud en bewaar deze in Billit via Snelle invoer

Om UBL-bestanden uit VETCloud te halen, kan dit eenvoudig via het menu "Boekhouding > Export > UBL":
Voor verder vragen aangaande VETCloud, gelieve contact op te nemen met uw account manager van VETCloud.

https://www.vetworks.be
Bredabaan 851 - 2930 Brasschaat - Belgiƫ
Email: info@vetworks.be