Hoe importeer ik facturen uit Syneton automatisch in meer dan 20 boekhoudsoftware?

syneton ubl

Een populaire vraag aan de Billit klantendienst is de mogelijkheid om facturen aangemaakt in Syneton Admin-IS/Admin-Consult onmiddellijk te importeren in het Billit profiel van het kantoor, om deze vervolgens als boekingsvoorstel te verwerken in één van de meer dan 20 compatibele boekhoudsoftware? Dit is uiteraard geen probleem, we moeten wel samen de hele ketting activeren en testen alvorens dit automatisch werkt. Uiteraard kan u als boekhouder/accountant rekenen op de steun van Syneton en Billit.

Hoe facturen als UBL exporteren uit Syneton? 

Binnen Syneton Admin-Is/Admin-Consult is het vandaag mogelijk om uw facturatie te exporteren naar uw boekhoudpakket. In een E-factuur zit de PDF van een factuur mee verwerkt. Dit laat u toe om de PDF van een factuur samen met de .xml van de factuur in te laden in uw boekhoudpakket.

Handleiding: https://syneton.zendesk.com/hc/nl/articles/115001175165-Elektronische-facturatie-E-FFF

Hoe komen deze facturen automatisch in Billit?

De E-facturen in UBL .xml formaat gemaakt door Syneton Admin-Is/Admin-Consult worden vervolgens bewaard in een door u gekozen folder op uw server, deze bestanden kunnen door Billit automatisch worden verwerkt via de BillSync. BillSync zal 24/7 deze specifieke folder in de gaten houden. Zodra een E-factuur in deze folder wordt geplaatst door Adminis/Admin-Consult, is deze enkele seconden later beschikbaar in het gekoppelde Billit dossier en kan de automatische betalingscontrole zijn werk doen. Gelieve Billit hiervoor te contacteren, wij helpen u graag verder.

Hoe de (inkomsten) facturen in Billit bezorgen aan de klant?

Je kan de facturen versturen via de software van Syneton, je kan de facturen ook versturen via Billit. De beschikbare opties zijn e-mail, (aangetekende) brief of PEPPOL. Je selecteert de facturen die je wenst te versturen en klikt op de gewenste wijze van versturen. Het is perfect mogelijk om de facturen via PEPPOL en e-mail en (aangetekende) brief te versturen.

Hoe importeer ik de facturen in mijn vertrouwde boekhoudsoftware?

Eens de facturen van Syneton geïmporteerd zijn in Billit, kan je deze op de vertrouwde manier doorsturen naar je boekhoudsoftware (BillSync, BillMail, API's), net als alle andere facturen die je van je klanten ontvangt. Aarzel niet om hiervoor raad te vragen aan je Billit contactpersoon.

Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen je graag verder.