Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Hoe doe ik een export uit Adsolut?

1. Open het gewenste dossier in Adsolut.

2. Selecteer vervolgens ‘Fiscale balans’ of 'Boekhoudplan'.

3. Vervolgens kunt u alle lijnen selecteren (kan door vb. ctrl toets + A samen in te duwen).

4. Deze lijnen kunt u kopiëren naar een excel bestand, of exporteren door op de rechtermuisknop te klikken, en te kiezen voor Exporteer > XLSX