Hoe automatisch Billit dossiers aanmaken vanuit Expert-M?

Goed begonnen, is half gewonnen!

U maakt gebruik van Expert-M en u wenst nieuwe dossiers aan te maken op basis van historische data in Expert-M? Geen probleem!

Voordelen?

1. Dossier wordt automatisch aangemaakt op basis van de beschikbare informatie in Expert-M, inclusief klanten & leveranciers.
  2. U beslist wanneer uw klant zijn/haar login gegevens ontvangt
  3. Op deze manier hoeft u geen informatie uit Expert-M te exporteren en vervolgens in Billit te importeren, alles verloopt automatisch.

Hoe dossiers aanmaken vanuit Expert-M?

1. Aanmelden als beheerder
  2. Klik op Klanten
  3. Vervolgens klik je op de knop “Voeg toe vanuit boekhoudpakket” (onderaan)
  4. Je zal een lijst krijgen met alle dossiers die Expert/M beschikbaar stelt
  5. Vink de dossiers aan die je wil aanmaken
  6. Vul voor ieder dossier een uniek e-mail adres . (Er wordt geen mail verzonden naar uw klant)
  7. Klik op toevoegen (onderaan)

Hoe dossiers login gegevens delen met  gebruiker?

1. Aanmelden als beheerder
  2. Klik op Klanten
  3. Vervolgens klik je op de knop “Verstuur login gegevens
  4. Er wordt een gepersonaliseerde uitnodiging (uw huisstijl en logo) verzonden naar het opgegeven e-mail adres van uw klant.

Help?! Ik klik op  “Voeg toe vanuit boekhoudpakket”, maar niet alle dossiers zijn zichtbaar?

Dit is zoals verwacht, gelieve het dossier te openen in Expert-M. U zal merken dat enkele minuten later het dossier wel beschikbaar is in Billit.

Geef je ons een sein als het gelukt is?