Hoe klanten & leveranciers exporteren uit Wings?

Goed begonnen is half gewonnen!

Stap 1: Ga naar 'Afdrukken' en klik 'rekeningdetail' in een openstaand willekeurig dossier

Stap 2: Kies 'Weergeven memo' en 'weergeven overdracht', bepaal het boekjaar en klik op afdrukken.

Stap 3: In het dialoogvenster 'afdrukken' kunt u kiezen om het bestand te exporteren naar een tekstbestand.

Stap 4: Open daarna het tekstbestand in Excel en sla het op als .xlsx of .csv