Hoe voeg ik een bijlage toe aan mijn factuur of offerte?

Overzicht:

- Voeg bestanden toe aan uw online transacties, zodat uw klant ze kan bekijken.
- Neem bijvoorbeeld foto's van producten die u hebt geciteerd of uw klant hebt verkocht.
- Nadat u een bestand hebt toegevoegd, wordt dit als bijlage in de transactie toegevoegd waar de klant het kan bekijken.
- Verwijder een bestand uit een online factuur, offerte, creditnota of vooruitbetaling indien nodig via de knop Wissen.

Hoe een bijlage toevoegen?

1. Voeg bestanden toe met een online factuur, offerte, creditnota
2. Open de transactie (de pagina waar u de factuur/offerte details beheert en rechts de PDF ziet) waaraan u een bestand wilt toevoegen.
3. Als u het bestand nog niet aan de transactie hebt gekoppeld, uploadt u het of voegt u het toe.
4. Klik in de kader Bijlagen op de actie Toevoegen.

bijlagen