Hoe voeg ik mijn logo toe als handtekening bij de begeleidende brieven?

Instellingen > Huisstijl > Brief bij factuur , Offerte, Credit Nota, Herinnering, Bestelbon en/of Leveringsbon

Een populaire vraag aan de Billit klantendienst is hoe men automatisch, onderaan iedere brief die via e-mail worden verzonden , een afbeelding of logo in de handtekening kan tonen.

Dit is perfect mogelijk, mits onderstaande stappen:

1) Je dient het logo dat je wil tonen te bewaren als bijlage aan je bedrijfsprofiel.

2) Je klikt op de naam van je bedrijf (linksboven)

3) Onderaan de pagina zie je een kader met Bijlagen, klik op Toevoegen en selecteer het logo dat je wenst te tonen in de handtekening (PNG of JPG)

4) Rechter muisklik op de link met de datum en tijdstip en kopieer de link naar het bestand (Linkadres kopiëren)

5) Bewaar deze link, je zal deze nodig hebben bij het toevoegen van het logo bij de handtekening

Nu open je Instellingen > Huisstijl > Brief bij .... > Beheren > Editeer en je klikt onderaan de layout in het tekstveld waar je je logo wenst toe te voegen.

Vervolgens klik je op het menu Afbeelding toevoegen.

In het menu URL voorzie je de link die je gekopiëerd hebt in stap 4 hierboven.

Je zal merken dat vanaf nu het logo zichtbaar is in de handtekening van uw brief. Herhaal deze stappen voor alle brieven waar je je logo in de handtekening wil plaatsen van de brieven.