Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Hoe wis ik een offerte, factuur en/of credit nota?

Geen probleem

Open het overzicht van de documenten dat u wenst te wissen, open de detail pagina en klik op de knop wissen.

Billit zal u een slimme melding geven indien er een bepaalde reden is waardoor dit niet zou kunnen.

Indien u meerdere documenten tegelijk wenst te wissen, gelieve gebruik te maken van meld een probleem/stel een vraag.